top of page

Onze studio 

Wij zijn een personal training studio, gelegen aan Strand Nijstad. Een kleine privéstudio gericht op persoonlijke begeleiding. In onze studio gaat het niet zoals op een gewone sportschool. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. Geen grote volle sportzalen dus, maar kleinschalig zodat jij alle aandacht krijgt. Jouw doelstellingen staan op de voorgrond en we gaan er alles aan doen om die op een verantwoorde en gezonde manier te behalen. 

"Bij ons ben je geen nummertje.
We willen jou kennen zodat we alles uit jouw begeleiding kunnen halen". 

Persoonlijke voedingscoaching

Heb je het gevoel dat je niet op de juiste manier eet, maar heb je geen idee wat je wél het beste kunt eten? Wil je afvallen, maar is dit nog niet gelukt? Heb je een hoge bloedsuiker? Hoge bloeddruk? Hoog cholesterol? Of andere gezondheidsklachten zoals een opgeblazen gevoel? Verstopping? Winderigheid? Een opgezette buik? 

In onze studio helpt Aljan jou op het gebied van voeding. Als voedingscoach helpt hij met het oplossen van gezondheidsklachten door middel van écht eten. Hierbij richt hij zich op je huidige eetgewoontes en op de vraag of jij genoeg voedingstoffen binnenkrijgt. Aan de hand van deze uitkomsten leert hij je hoe je een optimaal voedingspatroon kunt samenstellen. Een patroon dat past bij jou als persoon.

Zalmfilet

Een plek om écht te trainen. 

Op een juiste manier trainen kan best lastig zijn. 

Je zoekt iemand die weet hoe je een lichaam traint en veilig belast. Die jou soms afremt of juist motiveert. Iemand die snapt dat altijd alleen gas geven niet de weg naar gezondheid is. Dat leren luisteren naar jouw lichaam belangrijk is, en dat verder kijken dan de buitenkant een must is. 

In onze studio zijn wij gericht op persoonlijke begeleiding. Zo weet je zeker dat je veilig en effectief traint op een manier de bij jou past. Samen maken we sporten een gezond onderdeel van jouw leven!

Kom langs om kennis te maken!

HDJFotografie2021 (44 of 101).jpg
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief delen we recepten en leuke, interessante informatie met betrekking tot voeding, training, en gezondheid.

Bedankt voor het aanmelden!

Studio Tempel

Koedijk 8b

7908 TA Hoogeveen

info@annelytempel.nl / info@aljantempel.nl

  • Whatsapp
  • Linkedin
  • LinkedIn
bottom of page