top of page

Succesverhalen

"Jouw meest waardevolle bezit, ben jij."

Hieronder staan verhalen van een aantal van onze klanten.
Om te laten zien wat wij doen, hoe we dat doen en met wie. Hopelijk kunnen we zo jou ook inspireren om aan jouw gezondheid te gaan werken. 
Want het meeste waardevolle bezit wat je hebt, ben jij zelf!

IMG_6792_jpg.jpg

Pascal
Trainen na een burn-out

Zowel op mijn werk als privé ging het niet zo goed en ik belandde in een burn-out. Bijna een jaar zat ik thuis en toen vond ik het genoeg. Beter worden en met mezelf aan de slag gaan, dat was wat ik wilde. Dit deed ik samen met Aljan. Dit was achteraf de beste keuze die ik kon maken.

PHOTO-2023-09-27-13-17-28.jpg

Yvonne
Trainen en goed eten na een maagverkleining

Wat fijn is aan trainen bij studio Tempel is de sfeer. Er zijn geen oordelen en je wordt niet hard gepusht of afgebeuld. De nadruk ligt niet op hoe je lichaam eruitziet, maar op fitter en sterker worden. Ik word op de juiste manier gemotiveerd en de trainingen worden echt op de persoon gemaakt.

IMG_7559.heic

Ellen
Diabeet en hartpatiënt

Eigenlijk was ik vroeger nooit echt een sporter. Het zat simpelweg niet in mijn systeem met een druk sociaal leven, een leuke maar drukke baan en daarnaast ben ik hartpatiënt en diabeet. Aljan is voor mij de perfecte trainer. Ik kan op hem bouwen; hij houdt mijn hartslag in de gaten en als ik meer wil, houdt hij me even tegen.

Schermafbeelding 2022-05-04 om 21.42.12.png

Renate 
trainen na een ongeluk

Renate had een druk bestaan met drie kinderen, een druk sociaal leven en een leuke baan. Maar door een vervelend ongeluk stond dit alles even stil en haar hele leven op z’n kop. Door te trainen met Annely probeert ze er weer boven op te komen/te herstellen.  

RenM voor winkel.jpg

Ronald & Miranda 
trainen in een ondernemersbestaan

Ronald en Miranda runnen samen een winkel in Hollandscheveld: vloer en gordijnshop.nl. Door het drukke ondernemersbestaan schiet sporten er al gauw bij in. Maar als liefhebbers van het goede leven, werd het toch tijd om in actie te komen.

A4BBD6A5-7118-49B1-8C30-76FC21C12110_1_201_a.jpeg

Anthea 
mama fit training

Anthea bleef na twee bevallingen klachten aan haar bekkenbodem behouden. Ook had ze last van verzakkingen. Dit beperkte haar bij het sporten. Lastig. Vooral als je sportief aangelegd bent en wél heel graag wil. Ze vroeg Annely om haar te helpen. Met succes...

Screen Shot 2022-10-11 at 09.14.01.png

Lex Dijkstra
Top schaatser

“Na twee weken had ik veel meer energie. De winst op lange termijn is fantastisch. 

Nu ik weet wat mijn lichaam nodig heeft, ben ik in mijn beste vorm en voel ik mij ook mentaal een stuk sterker.”

Screen Shot 2022-10-11 at 09.32.44.png

Petra 
Nu écht!

Ik had jarenlang last van astma. Daar kwam ook hooikoorts bij. Last tijdens het sporten, veel medicatie met vervelende bijwerkingen, gewoon niet helemaal fit. Samen met Aljan zijn we aan de slag gegaan met mijn voeding. Met mooie resultaten als gevolg.

Screen Shot 2022-10-11 at 09.32.31.png

Lucinda
Nu écht: darmklachten

“Na een voedselvergiftiging had ik al jaren last van darmklachten. Ook nadat ik zelf gezondere keuzes maakte, bleef ik klachten houden. Maar na drie maanden ‘écht eten’ gaat het nu eindelijk beter.”

IMG_8626-scaled-e1576764773644.jpg

Janneke 
trainen met fibromyalgie

Door haar fibromyalgie wist ze niet hoe ze goed moest trainen. Ze wist überhaupt niet dat ze zo goed kan trainen! En, wel op een manier die bij haar past; die haar lichaam accepteert, waardoor ze telkens beter wordt. Ook al is het soms niet makkelijk. 

WhatsApp-Image-2020-03-05-at-12.25.06.jpeg

Joricke 
'ik ben geen sporter'

Joricke is geen sporter, uit zichzelf zou ze dit niet zo snel doen. Daarom is het fijn om een stok achter de deur te hebben, een vaste afspraak in de week. Of 2. 

Daphne-e1576765283282-2_edited.jpg

Daphne 
trainen en ondernemen

Het verhaal van Daphne van der Wilt, ondernemer en geen sportvrouw. Maar ze heeft een manier gevonden om trainen toch een plek in haar drukke agenda te geven. Een setting waar ze zich fijn voelt, waardoor ze het trainen toch leuk is gaan vinden. 

Screen Shot 2022-10-11 at 09.32.53.png

Ronald en Miranda
Nu écht eten

Ronald en Miranda gingen niet alleen sporten, maar ook aan de slag met hun voeding. Met prachtig resultaat. 

Screen Shot 2022-10-11 at 09.32.24.png

Joricke
Nu écht eten

“Door het programma ben ik erachter gekomen waardoor ik al jaren ondraaglijke menstruatiepijn had. 

Een paar aanpassingen in mijn voedingspatroon en het is opgelost. 

Bizar. Dit had ik veel eerder moeten doen.”

Screen Shot 2022-10-11 at 09.33.00.png

Anoniem
Nu écht eten

“Al zo lang ik me kan herinneren heb ik last van enorme hoofdpijn en migraine. Ik was het als onderdeel van m’n leven gaan zien en keek er niet eens meer van op als ik halverwege de werkdag op mijn tandvlees moest lopen.”

Boxing Gloves_edited.jpg

Edwin 
Parkinson

Edwin, vader en gelukkig weer fanatiek sporter. Ik ben ruim 5 jaar geleden gediagnosticeerd met Parkinson. Na deze diagnose ben ik serieuzer bezig gegaan met sport. Ik wilde in beweging blijven om zo mobiel te blijven zodat ik kan blijven werken en leuke dingen kan blijven doen met mijn kinderen.

Schermafbeelding-2020-01-30-om-16.26.54.png

Elise 
moeder en ondernemer

Elise, moeder en ondernemer. Een druk leven, waarin aandacht voor gezondheid belangrijk voor haar is. Voldoende kracht en energie maken dat ze zowel haar werk als een gezinsleven goed volhoudt. Dat ze pijnvrij kan bewegen en plezier heeft in training. Kijk, en luister naar het verhaal van Elise.

Ook wat voor jou?

Studio Tempel, Hoogeveen
info@atempel.nl  |  Tel: 06 - 53996919

Bedankt voor de inzending!

bottom of page