top of page
Schermafbeelding 2022-05-04 om 21.42.12.png

Renate - PT

Renate had een druk bestaan met drie kinderen, een druk sociaal leven en een leuke baan. Maar door een vervelend ongeluk stond dit alles even stil en haar hele leven op z’n kop. Door te trainen met Annely probeert ze er weer boven op te komen/te herstellen.  

Wat zij verteld

“Jaren geleden kwam ik via-via bij Annely terecht. Ik had klachten door een hernia waar ik maar niet vanaf kwam. Zelfs na allerlei behandelingen van diverse specialisten bleef pijn houden en daar was ik helemaal flauw van. Ik kwam simpelweg niet meer op m’n oude conditieniveau en zat niet lekker in m’n vel.

 

Ik begon bij Annely te trainen om m’n lichaam weer echt in vorm te krijgen. Eerst één-op-één en later ben ik overgestapt naar smallgroup-training. Het ging weer beter en ik was lekker bezig. Maar toen kreeg ik een ongeluk.

 

Een scooter reed mij vanachteren aan en daar kwam ik niet erg goed uit: ik hield een hersenletsel over. Een hersenkneuzing en een bloeding in mijn hoofd. Je kunt wel raden dat ik weer opnieuw kon beginnen. Toen het ongeluk net gebeurd was, ben ik uiteraard even gestopt met trainen. Maar na een tijd nam ik toch weer contact op met Annely. Ik wist immers wat het met de vorige keer had gebracht.

 

Het prettige aan trainen met Annely is dat ze je lichaam écht goed kent. Ze schat goed in waar de problemen zitten, maakt vervolgens op individueel niveau een training. Hierdoor doe je precies wat bij jou en jouw lichaam past. Ook tijdens de training pakt ze dingen snel op. Als ze ziet dat iets niet helemaal lekker gaat, kan ze snel schakelen. Het geeft een fijn gevoel dat je ook met heftigere lichamelijke problemen in goede en veilige handen bent.

 

Op dit moment heb ik één-op-één training. Dit doe ik eens per week. Smallgroup-training is nu lastig omdat ik prikkels niet goed kan verdragen. Dit is ook iets waar Annely goed rekening mee houdt: normaal trainden we op muziek, maar die zet ze tegenwoordig uit voor mij. Het is altijd stil zodat ik me echt kan focussen op de training.

 

Ik werkte voorheen 4 dagen per week, had een actief en sociaal leven, dat staat nu even helemaal stil. Dat is wel pittig, maar zo langzamerhand pak ik de leuke dingen weer op. Denk aan uiteten gaan. Maar daar moet ik nog wel lang van bijkomen. Ik heb goede hoop dat ik, onder andere door de training van Annely, langzaam weer de oude word. Ze laat me groeien in mijn welzijn. Niet alleen op het gebied sport, maar in het algemeen. Daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor!

D4A40B79-DB32-48AD-8473-86107D832F2E_edited.jpg

Annely Tempel - Studio Tempel 
info@annelytempel.nl |  06 53996919

Geinspireerd?

bottom of page