top of page
A4BBD6A5-7118-49B1-8C30-76FC21C12110_1_201_a.jpeg

mama fit

Zo, de 9 maanden zitten erop. Je hebt de bevalling doorstaan. Nu gaat alle zorg naar jullie kindje, het ritme moet weer worden opgepakt en jij?

Er is zo weinig informatie en advies over trainen na een zwangerschap, terwijl het zo belangrijk is en zo veel te halen valt als je het op een goede manier doet. En daar ligt mijn uitdaging. De mama fit lessen worden door Annely gegeven.

training tijdens/na zwangerschap?

€21,50 per les​

sterker door/na zwangerschap?

Er is zo weinig informatie en advies over trainen na een zwangerschap, terwijl het zo belangrijk is en zo veel te halen valt als je het op een goede manier doet. En daar ligt mijn uitdaging. Iets voor jou?

anthea

Het mooiste resultaat wat de trainingen hebben opgeleverd, is dat ik mijn vertrouwen in mijn lichaam terug heb. Door de klachten die ik had, kreeg ik het advies om nooit meer zwaar te tillen (lastig met kinderen) en eigenlijk ook niet meer te sporten. Ik ben sportief aangelegd, hou van sporten, dus dit vond ik lastig. Door voorzichtig, maar gericht te trainen en mijn lichaam als het ware weer op te bouwen, merkte ik juist dat het beter werd. Ik kan veel meer dan ik zelf denk én dan anderen zeggen. Dat geeft een ontzettend goed gevoel.”

bottom of page