top of page

Lucinda

“Na een voedselvergiftiging had ik al jaren last van darmklachten. Ook nadat ik zelf gezondere keuzes maakte, bleef ik klachten houden. Maar na drie maanden ‘écht eten’ gaat het nu eindelijk beter.”

Succesverhaal: na 10 jaar van darmklachten af met écht eten.

“Een jaar of 10 geleden heb ik een stevige voedselvergiftiging opgelopen. Vanaf toen werden mijn darmen erg gevoelig en liep ik rond met verschillende klachten. Toen ik in april 2020 weer een voedselvergiftiging kreeg, werden er onder andere een aantal poliepen weggehaald. Toch bleef ik een opgeblazen buik houden. Het leek wel alsof ik 3 maanden zwanger was.

 

Ik ben zelf al lange tijd geïnteresseerd in voeding. Daarom had ik al een aantal veranderingen doorgevoerd in mijn eetpatroon. Melkproducten vervangen door sojaproducten bijvoorbeeld. Ook at ik speltbrood in plaats van gewoon brood. Kortom; ik deed aardig mijn best, maar steeds geen resultaat. Frustrerend!

 

Via een vriendin kwam ik in contact met Aljan. Ik zocht hem online op en zag meteen een match. Net als hij geloof ik ook in teruggaan naar de natuur als het over voeding gaat. Eten zoals we bestemd zijn om te eten, zonder troep en toevoegingen. Ik dacht: ‘Hij kan me vast verder helpen’. Na een prettige intake wist ik zeker dat ik op de goede plek zat.

 

We besloten om het programma ‘Nu écht eten’ te starten en daarbij bloedonderzoek te doen om o.a. voedingsintoleranties te meten. Met het bloedonderzoek werd het eerste probleem direct blootgelegd. Want waar ik dacht dat ik goed bezig was met soja en spelt, bleek ik juist intolerant te zijn voor soja. De zelf doorgevoerde gezonde vervangers bleken juist voor mij helemaal niet geschikt. Ook pinda’s kon ik beter niet meer eten. Ik ben direct gestopt met het eten van die producten en sinds lange tijd heb ik weer een platte buik, voel ik me veel energieker en zijn mijn darmklachten zo goed als verdwenen. Zo zie je maar; meten is weten!

 

Wat ik fijn vind aan de werkwijze van Aljan is dat hij heel duidelijk onderzoekt wat je zélf wilt bereiken. Waarom doe je wat je doet? Hij legt het in jouw handen, maar geeft je wel het zetje in de juiste richting. Daarbij ligt de focus sterk op de dingen die je wél mag in plaats van wat je niet mag. Een positieve insteek en op die manier je mindset veranderen. Daar hou ik van!”

Geinspireerd?

Aljan Tempel - Studio Tempel 
info@aljantempel.nl |  06 10599810

bottom of page