top of page

Edwin - parkinson

Edwin, vader en gelukkig weer fanatiek sporter. Ik ben ruim 5 jaar geleden gediagnosticeerd met Parkinson. Na deze diagnose ben ik serieuzer bezig gegaan met sport. Ik wilde in beweging blijven om zo mobiel te blijven zodat ik kan blijven werken en leuke dingen kan blijven doen met mijn kinderen.

Wat Hij verteld

Ik ben ruim 5 jaar geleden gediagnosticeerd met Parkinson. Ik sportte voor die tijd wel wat, was altijd bezig. Ik heb echter na deze diagnose het sporten weer intensiever opgepakt. Ik wilde in beweging blijven om zo mobiel te blijven zodat ik kan blijven werken en leuke dingen kan blijven doen met mijn kinderen. 

Ik had natuurlijk, zoals niemand, rekening gehouden met de corona tijd. Door deze periode werden de sportscholen gesloten en kon ik voor langere tijd niet meer van mijn gewoonlijke sportmomenten gebruik maken. Ik deed nog wel wat voor mezelf, maar de motivatie werd snel minder. Ik bemerkte hierdoor dat mijn lichamelijke conditie minder werd en ik ook mijn mobiliteit verslechterde. Geen gunstige situatie voor mij, want zelfs een stukje wandelen werd een opgave. Via via kwam ik bij Annely terecht.

Een personal trainer vond ik altijd maar overdreven. Ik heb me eroverheen gezet en ben gaan trainen samen met haar. Zij heeft mij flink en professioneel onder handen genomen. Annely had zich in mijn situatie verdiept en aan de hand hiervan kreeg ik wekelijks een afwisselende training waarbij ik me goed voelde. Tevens gaf ze mij tips wat ik zelf kon doen om te trainen.

Motivatie is terug!
Dankzij haar heb ik de motivatie weer gekregen om het sporten te intensiveren. Mijn hele lichaam voelt beter aan en mijn mobiliteit is ook weer flink beter geworden. 

D4A40B79-DB32-48AD-8473-86107D832F2E_edited.jpg

Annely Tempel - Studio Tempel 
info@annelytempel.nl |  06 53996919

Geinspireerd?

bottom of page