top of page
PHOTO-2023-09-27-13-17-28.jpg

Yvonne

Wat fijn is aan trainen bij studio Tempel is de sfeer. Er zijn geen oordelen en je wordt niet hard gepusht of afgebeuld. De nadruk ligt niet op hoe je lichaam eruitziet, maar op fitter en sterker worden. Ik word op de juiste manier gemotiveerd en de trainingen worden echt op de persoon gemaakt.

Succesverhaal: Trainen en goed eten na een maagverkleinin

Yvonne heeft een maagverkleining gehad, waardoor persoonlijke begeleiding erg belangrijk is. Dit geldt voor sporten en voor eten. Ze vertelt over haar ervaringen bij studio Tempel. 

 

Yvonne: “Voordat ik bij studio Tempel terechtkwam, heb ik een tijdje gezocht naar een leuke vorm van sport die bij mij past. Ik volgde ergens personal training, maar daar was ik niet helemaal enthousiast over. De manier van sporten en coachen vond ik niet prettig, waardoor het resultaat uiteindelijk ook tegenviel. Toen heb ik nog geprobeerd om mijn draai te vinden in een reguliere sportschool en zelf aan de slag te gaan. Ook daar werd ik niet blij van. Uiteindelijk ben ik online opzoek gegaan en kwam ik bij Studio Tempel terecht. Ik deed een intake en een proeflesje, en inmiddels zijn we al een paar jaar verder! 

 

Twee jaar geleden heb ik een maagverkleining ondergaan. Mijn schildklier werkt niet goed. Hierdoor werd ik door te sporten wel sterker, maar ik verloor geen gewicht. De maagverkleining heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik veel ben afgevallen. Aljan heeft mij in het gehele proces van de maagverkleining goed geholpen, zowel met sporten als met eten. Hij heeft veel dingen voor mij uitgezocht over voeding en training. Het is natuurlijk niet niks en als je niet uitkijkt, is er al gauw sprake van een te kort in voeding- en bouwstoffen. Ik at immers veel minder dan voorheen. Ik kreeg daarom goede multivitaminen en Aljan hielp me om genoeg eiwitten binnen te krijgen. Daar komt bij dat ik door het trainen weinig veloverschot heb. Daar ben ik erg blij mee.

 

Wat fijn is aan trainen bij studio Tempel is de sfeer. Er zijn geen oordelen en je wordt niet hard gepusht of afgebeuld. De nadruk ligt niet op hoe je lichaam eruitziet, maar op fitter en sterker worden. Ik word op de juiste manier gemotiveerd en de trainingen worden echt op de persoon gemaakt. Als ik een oefening niet prettig vind, dan wordt er een alternatief gezocht. Mijn vorderingen worden ook goed bijgehouden en besproken, dat werkt motiverend. 

 

Naast personal training doe ik ook conditietraining in een klein groepje op zaterdagochtend. Wat hier leuk aan is, is dat écht iedereen mee kan doen. Gevorderd of beginner, het maakt niets uit. Iedereen is relaxt en respectvol naar elkaar. Het is kleinschalig en gemoedelijk en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Ik kan echt iedereen aanraden om het eens te proberen!” 

Geinspireerd?

Aljan Tempel - Studio Tempel 
info@aljantempel.nl |  06 10599810

bottom of page