top of page
WhatsApp-Image-2020-03-05-at-12.25.06.jpeg

Joricke - geen sporter

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen sporter. Nouja, ik sport wel, maar ik ben geen échte. En ik heb me d’r bij neergelegd: ik zal nooit een fitgirl worden. Geeft niets. Iedereen heeft zo z’n talenten.

Wat zij verteld

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen sporter. Nouja, ik sport wel, maar ik ben geen échte. En ik heb me d’r bij neergelegd: ik zal nooit een fitgirl worden. Geeft niets. Iedereen heeft zo z’n talenten ;).


Nieuwe studio
Maar ondanks deze zelfbewuste constatering is het Annely die me tóch aan het sporten krijgt. Dat begon al bij haar bootcamp zo’n 7 jaar geleden, vervolgens bij haar lessen op zolder bij haar thuis, en nu train ik bij haar in de studio. Die laatste bevalt het beste.  

Annely is heel geïnteresseerd in de ander en daardoor weet ze dat ik een sport nodig heb waar ik plezier uit haal. Ik moet het leuk vinden, anders kap ik er weer mee na 4 keer. Daarom boksen we meestal, want dat vind ik oprecht lekker om te doen. De tijd gaat snel voorbij, dat is fijn. De sfeer is goed de studio is een prettige, lichte ruimte.

Stok achter de deur nodig?

Dus ben je net als ik geen topsporter, maar heb je gewoon een stok achter de deur nodig om één of twee uurtjes per week te knallen, zodat je vervolgens weer lekker je eigen ding kunt doen? Dan zou ik Annely echt aanraden.

D4A40B79-DB32-48AD-8473-86107D832F2E_edited.jpg

Annely Tempel - Studio Tempel 
info@annelytempel.nl |  06 53996919

Geinspireerd?

bottom of page