Een uniek acht weken voedingsprogramma

Nu écht!

Screen Shot 2022-02-22 at 09.35.49.png
Ontdek of je voedings-intoleranties hebt aan de hand van bloedonderzoek
Screen Shot 2022-02-22 at 09.35.49.png
Ervaar nu meer energie
Screen Shot 2022-02-22 at 09.35.49.png
Verlies gewicht als bijkomend effect van een juist voedingspatroon
Screen Shot 2022-02-22 at 09.35.49.png
Inclusief meer dan 50 heerlijke échte recepten.
Screen Shot 2022-02-22 at 09.35.49.png
Persoonlijke coaching Inclusief 
vier consulten.
Screen Shot 2022-02-22 at 09.35.49.png
Ontdek wat écht gezonde voeding is voor jouw lichaam.
Zalmfilet
Geeft jou lichaam je signalen ...

Geeft je lichaam signalen dat je het anders moet gaan doen dan je tot nu toe gedaan hebt? Heb je een laag energie niveau?Zit je niet lekker in je vel? Ben je te zwaar? Een hoge bloedsuiker? Hoge bloeddruk? Hoog cholesterol?

Of – iets heel anders – heb je spijsverteringsklachten? Een opgeblazen gevoel? Verstopping? Winderigheid? Een opgezette buik?

 

Dat betekent dat je toe bent aan écht eten.

Al meer dan 100 mensen gingen je voor.

Waarom nu écht?

Lekkerder

Het eten is niet alleen lekker, je voelt je ook lekker. Ook heb je een lekkerder gevoel over jezelf. En let op: het gaat hier om een duurzame verandering. Het voelt zoveel beter dat je niet meer terug wilt naar je oude patroon.

Succes motiveert

Ga de strijd met eten niet aan, maar kies voor nú echt eten. Je gaat over op onbewerkte, natuurlijke voeding. Voeding waarvoor wij als mens gemaakt zijn en waar ons lichaam het allerbest op functioneert. Je merkt dat je succes hebt en succes motiveert. 

 

Door je te focussen op de hoeveelheid heerlijk eten die je wél mag hebben is de grootste stap al gezet. Het is lekker, het is goed, het is écht. De recepten zijn eenvoudig te integreren in het gezinsleven. Je leert je nieuwe voedingspatroon in te passen op een manier die voor jou werkt. Dat verschilt per persoon. Nú echt heeft een persoonlijke aanpak.

"Dat is niet alleen gezond, maar ook ontzettend lekker!
Tropisch fruit

Al meer dan 100 mensen gingen je voor.

Wat anderen zeggen

Lex Dijkstra

Topschaatser

“Na twee weken had ik veel meer energie. De winst op lange termijn is fantastisch.

Nu ik weet wat mijn lichaam nodig heeft, ben ik in mijn beste vorm en voel ik mij ook mentaal een stuk sterker.”

Al meer dan 100 mensen gingen je voor.

Tropisch fruit
Ontdek of je voedingsintoleranties hebt aan de hand van bloedonderzoek

Het vermoeden bestaat dat bijna de helft van de mensen overgevoelig reageert op bepaalde voedingsmiddelen. De effecten hiervan zijn niet levensbedreigend. Het zijn vaak ‘vage’ klachten die moeilijk te linken zijn aan voeding. Echter, de symptomen kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van het leven. 

 

Denk bij symptomen aan o.a. een opgeblazen gevoel, migraine/hoofdpijn, vermoeidheid (chronisch), hoesten, loopneus, PDS (Prikkelbare Darm Syndroom), buikpijn, huiduitslag (jeuk/roodheid)

De symptomen van een voedingsintolerantie kunnen tot 72 uur na het eten van een ‘trigger’-voedingsmiddelen ontstaan. Dat maakt bloedonderzoek tot een waardevolle tool.

Al meer dan 100 mensen gingen je voor.

HDJFotografie2021 (34 of 101).jpg

Over mij ...

Mijn interesse in voeding is gestart toen ik 16 was. Ik deed aan topsport, zwemmen, en mijn lichaam gaf mij duidelijk symptomen dat er iets mis was. Het belang van écht gezonde voeding had ik niet totdat ik een orthomoleculair voedingscoach in de hand nam die mijn kijk op voeding voor goed veranderde.

 

Door mijn eigen ervaring heb ik enorme passie ontwikkeld voor voeding en gezondheid. Ik ben vastbesloten om de ware oorzaak van gezondheidsklachten, westerse welvaart ziekten en overgewicht beter te begrijpen en deze te corrigeren en herstellen.

 

Nu wil ik andere mensen coachen om de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding en gezondheid om zo hun doelen te halen. Er is niet één standaard dieet en geen perfect dieet. In mijn praktijk help ik mensen bij het vinden van het juiste voedingsplan passend bij de persoon.