top of page
A4BBD6A5-7118-49B1-8C30-76FC21C12110_1_201_a.jpeg

Anthea - mama fit

Anthea bleef na twee bevallingen klachten aan haar bekkenbodem behouden. Ook had ze last van verzakkingen. Dit beperkte haar bij het sporten. Lastig. Vooral als je sportief aangelegd bent en wél heel graag wil. Zij en haar man hadden daarnaast een wens voor een derde kindje. Maar dat zou een behoorlijke aanslag zijn op haar lijf. Ze vroeg Annely om haar te helpen. Met succes...

Wat zij verteld

“Ik dacht: als iemand mij kan helpen, dan is het Annely. Ik ken Annely al vanuit haar ‘bootcamptijd’. Jarenlang heb ik bootcamplessen bij haar gevolgd, hier was ik altijd erg enthousiast over. Vervolgens ben ik in een groep gaan sporten. Dit is prima en leuk, maar hier was ik vooral op mezelf aangewezen en dat voelde niet helemaal goed. Door de lichamelijk klachten had ik wat extra begeleiding nodig. Want hoeveel kan mijn lichaam eigenlijk? Ik had geen idee.”

 

Door de verzakking waar Anthea last van had, moest ze voorzichtig aan doen sporten. Anthea: “Ik moest erg goed opletten hoe ik mijn spieren gebruik. Daarom koos ik ervoor bij Annely te gaan trainen. Hier kreeg ik persoonlijke en goede begeleiding. Precies wat ik nodig had. Al vrij snel bleek ik zwanger. Fantastisch natuurlijk. Ook toen ben ik blijven sporten. Totdat ik zo’n 35 weken zwanger was, trainde ik nog met zware gewichten. Dit ging nog erg goed. Daarna stak Annely de training meer in op het soepel houden van mijn lichaam. Goed voorbereiden op de bevalling, dit was enorm belangrijk en ik heb er veel baat bij gehad.”
 

Vertrouwen.

Anthea gaat verder: “Het mooiste resultaat wat de trainingen hebben opgeleverd, is dat ik mijn vertrouwen in mijn lichaam terug heb. Door de klachten die ik had, kreeg ik het advies om nooit meer zwaar te tillen (lastig met kinderen) en eigenlijk ook niet meer te sporten. Ik ben sportief aangelegd, hou van sporten, dus dit vond ik lastig. Door voorzichtig, maar gericht te trainen en mijn lichaam als het ware weer op te bouwen, merkte ik juist dat het beter werd. Ik kan veel meer dan ik zelf denk én dan anderen zeggen. Dat geeft een ontzettend goed gevoel.”
 

Effectief, én gezellig!

Dat het resultaat heeft opgeleverd is duidelijk, maar naast effectief, zijn de trainingen ook gezellig. Anthea: “Ik train in een groepje met drie anderen. Iedereen heeft een eigen doel en eigen reden om te sporten, maar dit gaat prima. Wel knap hoor, hoe Annely dit doet. Alle vier een andere training, maar toch gaat alles tegelijk en persoonlijke aandacht blijft. De effectiviteit van een personal trainer, maar de gezelligheid van een groepssport. Voor mij de ideale situatie.

 

Als Anthea een tip mag geven: “Trainen bij Annely is echt een aanrader, zeker ook als je zwanger bent. Veel mensen stoppen met sporten, terwijl het juist zo goed voor je is als je doorgaat. Mits je de juiste begeleiding krijgt. En dat zit hier helemaal goed!”

FE669180-26B6-4E98-B680-91ACEA3561E4_1_201_a.jpeg

Annely Tempel - Studio Tempel 
info@annelytempel.nl |  06 53996919

Geinspireerd?

bottom of page